Rollotop
lendvaiestarsa
Lendvai és Társa Uszodetechnika
Telefon és e-mail cím

Áttetsző polikarbonát lamellák Rollotophoz Rollotop takaró feszített víztükrű medencén
rolologo.png

Rollotop® medencetakaró roló, más néven medenceredőny gyártása

gyartas01.jpgA medenceépítéssel egyenrangú tevékenységünk a medenceredőny-gyártás.

Rollotop® medencetakaró rolóinkat solymári telephelyünkön gyártjuk, és egyedi megrendelések alapján direkt szállítóként, valamint viszonteladó uszodatechnikai cégek közvetítésével is értékesítjük.

A Rollotop® védjegy cégünk, a Lendvai és Társa Kft. tulajdona,
magyar lajstromszám: 201980/2010,
európai lajstromszám: 008985707 /2010.09.14.

Engedélyünk nélküli, illetéktelen felhasználása tilos.

A  rolók három fő részből:
  • az automatikus működést biztosító motoros csévélőtengelyből,
  • a medencét  letakaró, a vízfelszínen úszó lamellákból,
  • a rolócsévét (a tengely és a felcsévélt lamellák együttesen) borító burkolatból, illetve a víz alatt elhelyezett rolóknál a kamratakarásból állnak.

A medencetakaró-roló motoros csévélőtengelye, csévélőtengelyének rozsdamentes-acél tartószerkezete, illetve a vízalatti típusok falátvezető készlete, a burkolatok és kamratakarások saját tervek szerint cégünk gyártóműhelyében készülnek.

A mozgató motorok (más néven hajtások) belga és német gyártmányúak, a piacvezető cégektől, ezért a csévélőtengely mindenben megfelel a nyugat-európai szabványoknak és minőségnek, csakúgy, mint a belga import PVC és polycarbonát alapanyagú lamellák, melyeknek méretre szabása és tömítése-dugózása történik műhelyünkben.
A medencetakaró redőny – az ablakokhoz, ajtókhoz, ablakredőnyökhöz, árnyékolókhoz hasonlóan – gyári termék, de mindig a beépítési környezethez alkalmazkodó egyedi méretekkel és a kiválasztott színben kerül legyártásra. Gyártási ideje általában a megrendeléstől számított 4-6 munkahét.

gyartas02.jpgA rolólamellákat és motorokat 2002. óta építjük be, így tízéves tapasztalattal rendelkezünk a minőségre és időállóságra vonatkozóan. Ezért a Rollotop rolókra a beüzemeléstől számítva két év garanciát és öt éves szavatosságot vállalunk.

A roló beépítése az egyszerűbb – vízfelszín feletti – típusoknál, illetve a sorozatban előregyártott, poliészter medencéknél általában a viszonteladó feladata.

A nálunk egyénileg  megrendelt medenceredőnyöket a helyszínre szállítással egyidejűleg mi építjük be és működőképesen, beüzemelve adjuk át. 

A vízalatti, falátfúrást és vízzáró tömítést igénylő típusokat cégünk szereli be mind egyéni megrendelőink, mind viszonteladóink számára.    A rolókról részletes információt Rollotop® honlapunkon (www.rollotop.hu) talál.